Ecomobilvask.no er en profesjonell dampvasktjeneste. Firmaet ble grunnlagt i 2011, og vi som jobber i ecomobilvask.no, har kjøretøy av alle slag både som interesse og hobby. Vi har mange års erfaring og har videre opparbeidet solid og stor kunnskap om hvordan man best renser kjøretøy. Vask med damp/avfetting blir brukt på forskjellige områder, bl.a. for ulike kjøretøy og båter. Dampen renser bilen, campingvognen, båten/seilbåten innvendig på en effektiv og miljøbesparende måte.

En stor fordel med oss er at vi har mulighet for å komme til kunden, og vi kan vaske/rense nesten alle steder (underjordisk garasje, garasje ved enebolig, overvåket parkering ved blokk, parkering ved jobb osv.) Vi driver med rens av seter, dørtrekk, taket i kjøretøyet, rens av skinnseter eller full vask og håndvask med voks og renovasjon av lakk. Vårt virkeområde er hele Østfold med hovedvekt på Fredrikstad og Sarpsborg og deres nærområder.

Vi etterlater oss ikke avløpsvann og forurensinger på stedet grunnet at vi bruker moderne vaskedamp. Rensing av kjøretøy skjer ved høytrykksspyling. For å vaske kjøretøyet, bruker vi ca. 3l vann. Selv om rensingen skjer ved høytrykksspyling og høy damptemperatur, blir ingen av overflatene ødelagt eller skadet. Høy temperatur (reguleres etter behov) desinfiserer alle overflatene og tar bort ikke-synlig skitt, Overflaten er perfekt renset.

Hos oss trenger du ikke å bekymre deg for å måtte vente, stå i kø eller etterlate bilen i 1-2 dager for en grundig vask og rens av seter, dørtrekk, tak osv. Vi tar godt vare på kjøretøyet ditt, og du kan slappe helt av. Vi utfører tjenesten raskt!

– Hvorfor du bør velge dampvask?
– Isteden for dusj er det ekte SPA for kjøretøyet.
– I følge statistikker stopper prosessene i vintertiden (hvis du vasker bilen med vann) omtrent 7 ganger!- Prosessen å vaske med damp, er en grundig rensing av overflater med porer og lakk i sprekkene.
– Bilen din kjøres ut tørr, som er bra i et vinterklima.

Dampvask kontra klassiske vaske/rensemidler?
Rensingen er mye mer grundig ; Mye bedre effekt etter rens; legger ikke igjen flekker slik som ofte skjer ved rensing med vann ; Man sparer vann – kun 3l trengs for rens av hele bilen ; Ingen forurensning ; Ingen kjemikaler

Er dette sikkert?
Ionisert, tørr damp renser overflaten; klutens mikrofibre suger i seg skitt og fukt uten å etterlate riper i lakken.

Hvordan fungerer dette?
Våt, varm damp renser karosseri
Høytrykket fører til at det tar bort leire og mesteparten av skitten
Dampen avgir ion til overflaten som blir renset
Klutens mikrofibre suger til seg fuktighet og skitt som gjør at den renser lakket og ikke lager riper
Bilen er polert og klar til bruk

Vi hjelper alle kunder, og vi er i stand til å jobbe overtid hvis det er behov for det. Vi behandler alle bestillinger individuelt. Vi jobber ikke etter
«klokken», men for at kunden skal være fornøyd.
Hjertelig velkommen!